تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کارخانه های شیره پزی در دوسیران کازرون

    دوشاب ماده‌ای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست می‌آید. روستای دوسیران یکی از تولیدکننده‌های دوشاب مرغوب در ایران می‌باشد.

    ابتدا انگور را در این کارخانه های سنگی می‌ریختند و با چکمه‌های مخصوصی لگد می‌کردند. آب انگور را از انگور جدا می‌کنند سپس نوعی خاک قلیایی به آن اضافه می‌کنند که باعث می‌شود تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین شود بعد آب انگور را داخل دیگ‌هایی ریخته و می‌جوشانند تا به رنگ طلایی نزدیک به سرخ درآید.

    امروزه این کارخانه‌ها در آستانۀ نابودی قرار دارند. این آثار سنگی نیازمند حمایت مردمی و دولتی است تا به عنوان یک میراث فرهنگی برای نسل‌های آتی محفوظ بماند.


    این مطلب تا کنون 61 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 29 فروردين 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : انگور ,
    کارخانه های شیره پزی در دوسیران کازرون

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 4 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55472
  • تعداد مطالب :149226
  • بازدید امروز :95045
  • بازدید داخلی :2966
  • کاربران حاضر :45
  • رباتهای جستجوگر:603
  • همه حاضرین :648

تگ های برتر